Medewerkers op mijn Minecraft server

Het kan voorkomen dat een speler zich voordoet als een medewerker van ons. Geloof hier a.u.b. niet in. Deze spelers proberen extra rechten te krijgen op je server en hiermee het speelplezier te bederven. Wij adviseren je een speler die zich voordoet als een medewerker van ons direct te verbannen vanuit je server.
Indien een medewerker van ons je extra ingame ondersteuning geeft, dan zullen wij onszelf de benodigde rechten geven en jou hiervan per email op de hoogte brengen.